Název | Množství a jednotka |
---|---|
ryba - treska - file | 350 gramů |
pórek | 100 gramů |
cibule | 1 ks |
máslo | 1 lžíce |
rybí vývar | 1 litr |
brambory | 3 ks |
mléko | 100 ml |
zakysaná smetana | 100 ml |
bobkový list | |
bílý pepř mletý | |
sůl | |
bílé víno | 100 ml |
Postup: Nadrobno nakrájíme 2 větší cibule, papriky (nejlépe bílé slovenské) na proužky,... zobrazit recept
Postup: Zelí dáme vařit do osolené vody. Přidáme klobásku vcelku, bobkový list, nové... zobrazit recept
Postup: Pórek očistíme, nakrájíme na kolečka. V hrnci si rozpustíme máslo a nakrájený... zobrazit recept
Postup: Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na... zobrazit recept
Postup: Papriky a cibule očistíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do hrnce a přidáme... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek